Pers / Nieuws

Mashtag festival markt op festival Strand 30&31 aug 2019

Geweldig zonnig weekend op festival Strand in Utrecht. Bomvol programma met leuke artiesten en een sfeervolle festivalmarkt.

 

Tot volgend jaar!

Mashtag “DIY Xperience” Huishoudbeurs 2019

van 16 feb tot 24 feb 2019 hebben we het creatieve paviljoen op de Huishoudbeurs neergezet op 450 M2. Een leuke uitdagende klus met heel veel aandacht voor creativiteit. Naast workshops en inspiratie momenten kon er geshopt worden in de Pop-up store en waren er diverse demo’s en inspiratie momenten.

Enkele workshops die gegeven werden waren:

Ecosysteem maken, slagletter sieraden, leerbranden, handlettering op paper bags en tegels, macramé, mini tasjes, porselein stippen, wandhangers maken, vlechten, schilderen, glamour portret en muurschilderen, tangle tekenen.

Tot volgend jaar!

 

Mashtag “workshop tent” Tina festival 2018

22 en 23 september waren wij te vinden op het Tina festival in attractiepark Duinrell. In de Mashtag workshop tent waren we te vinden met 15 verschillende workshops waar meer dan 1000 meiden konden aanschuiven.  In het Thema Pink circus hebben we de volgende workshops neergezet.

Circus letters tekenen, DIY bullet journaling, servies decoreren, fotoshoot, Bff armbandjes maken, vlaggenlijn maken, Portret tekenen, Selfie set maken, Schminken, glas etsen, foam flamingo maken, pixel sleutelhanger, circus haarband maken en een vlecht workshop.

Naast de workshop tent was onze shop tent geplaatst waar we het hele weekend verkoop gedraaid hebben. Ondanks de regen van zondag een geslaagd event waar we volgend jaar graag weer bij zijn.

Festival markt festival Strand 2018

Zaterdag 25 aug waren we met de festival markt te vinden op Festival Strand in Utrecht. Op een prachtige locatie aan het water (Haarrijnseplas) waren diverse optredens van o.a. Miss Montreal, Guus Meeuwis en Di- rect. Jammer dat het weer niet mee zat maar wel een geweldig feestje op een top locatie waar de festival markt onderdeel van was.

Timmerdorp Maarssen  2018

Zoals elk jaar 1 groot feest op het timmerdorp in Maarssen. Een week lang hutten bouwen met dit jaar als thema de dierentuin. Op woensdag 22 aug konden alle kinderen de hele dag workshops volgen in ons paviljoen. Fantasie dieren kleien, dieren maskers maken en zich laten schminken. Tot volgend jaar

Maarssen goes Ibiza  2018

Zondag 8 juli waren we voor de vierde keer te vinden op de prachtige locatie van Buitenplaats Geesberge in Maarssen. Het was een zonovergoten dag met veel publiek. De pendelboot vaarde de hele dag af en aan en de aanleg plaatsen voor de deur waren al snel bezet. Overvol terras met gezellige DJ en een diversiteit aan lekker hapjes en drankjes. Op naar het jubileum volgend jaar.

Bourgondische Vleuten Ibiza markt 2018

Zaterdag 9 juni waren we te gast op het terrein van Bourgondisch Vleuten. Als onderdeel van het Ibiza & Tapas thema was de aanvullende markt een groot succes. Onder de bomen op het plein konden bezoekers genieten van Ibiza fashion en lifestyle. Daarnaast diverse optredens op de podia en heel veel food maakte deze zonnige dag tot een echt Ibiza spektakel.

Shop in the Park Utrecht 2018

20 mei stonden we voor de 3e keer op rij in het mooie Griftpark Utrecht met een editie van shop in the park. Prachtig weer, nog meer bezoekers dan de vorige editie en heel veel animo voor de workshops macrame, handlettering, illustratie tekenen en mozaiken. Aan de kids was natuurlijk ook gedacht met het maken van eenhoorn haarbanden en schminken. Onze vaste BBq en frites mannen zorgde voor de innerlijke mens en de producten van de standhouders werden zeer goed verkocht.Tot volgend jaar!

Mashtag DIY paviljoen op de Huishoudbeurs feb 2018

Van 17 feb tot 25 februari waren wij aanwezig met ons eigen DIY paviljoen (200m2) op de Huishoudbeurs in de Rai Amsterdam. Naast een complete winkel met creatief en lifestyle materiaal, 6 verschillende workshops en diverse demo’s kon je shoppen bij diverse standhouders. Alles draaide om creativiteit en beleving.

Mashtag bij het jeugdjournaal 29 nov 2017

29 november zijn er opnames gemaakt bij ons in de studio voor het NOS jeugdjournaal. De workshop suprises maken was de aanleiding voor de opnames. Naast een leuk interview en diverse tips was de aandacht natuurlijk voor de kinderen die aan het werk waren. Leuke ervaing!!!

Terugkijken kan via http://De uitzending kun je terugkijken op: https://jeugdjournaal.nl/uitzending/29428-avondjournaal.html

Krea Doe Utrecht 1 t/m 5 nov/ 17

Wat een heerlijke week hebben we gehad op de Krea Doe in de Jaarbeurs. Van 1 tot 5 november hebben we genoten van al die creatieve bezoekers aan onze stand. We hebben 2 verschillende workshops gegeven en hebben in samenwerking met de wooncaravan een prachtig paviljoen ingericht. We zijn er volgend jaar weer bij!

Kastanjefestival 24/09/ 17

Wat een top dag was het tijdens het kastanjefestival. Van het vieren van de herfst was geen sprake tijdens deze zonovergoten dag. Naast verkoop van eten en drinken, proeverij-tjes en diverse andere activiteiten was het volop genieten van de zon. De kinderen hebben genoten van popcorn maken boven de vuurkorven, marshmallows roosteren en slijm maken bij het Modderlab. Natuurlijk ontbraken de  strobalen, kastanjes, dJ en lounge plekken niet. Geslaagde dag op een prachtige locatie. Tot volgend jaar.

Maarssen goes Ibiza 02/07/ 17

Voor de 3e keer  werd er in samenwerking met buitenplaats Geesberge het evenement

“Maarssen Goes Ibiza ” gehouden.Een zomers gebeuren waar men volop in de gelegenheid was om de laatste vakantie inkopen te scoren.Op het druk bezochte terras kon men de heerlijkste hapjes en drankjes bestellen en zorgde een D.J voor gezellige muziek.

De kinderen konden zich laten schminken en zich op het springkussen en de speeltuin uitleven.Ook was er een hoela hoep demonstratie die zowel bij de kinderen en volwassenen gretig aftrek vond. Op de vecht werd er groots uitgepakt met een demonstratie fly boarden. Dankzij het parkeerverbod langs de Vecht en de pendelboot die gratis vanaf het gemeentehuis naar de locatie vaarde werd het verkeer in goede banen geleid.Al met al een druk bezocht en zeer geslaagd evenement.

Henschotermeer goes Ibiza 25/06/ 17

Dit jaar werd voor het eerst op de prachtige locatie van het Henschotermeer ( gemeente Woudenberg) een Ibiza fashion en lifestyle evenement gehouden. Op een mooie open plek in het bos stonden een zestigtal kramen met een heel divers aanbod .

Er was o.a.een lounge hoek waar men een ” bag of air” kussen kon uitproberen ,een stoel massage krijgen, of even je haar laten doen bij een heuse kapsalon behoorde tot de mogelijkheden.Het was die dag geen strandweer maar desondanks was het een zeer druk bezocht evenement met enthousiaste bezoekers en standhouders en zeker voor herhaling vatbaar.

Strijkviertel goes Ibiza 18/06/ 17

Voor de tweede keer waren we te gast op Strijkviertel in de Meern. Het was een zeer zomerse dag met temperaturen van zo’n 32 graden.

Er waren zo’n 4o stands met diverse Ibiza life style artikelen. Veel bezoekers kwamen alvast de vakantie inkopen doen en genieten van het mooie weer aan de plas. Er werd volop gezwommen en de sfeer was erg relaxed.

Al met al een goed bezocht evenement waar voor iedereen wat te beleven viel.

Shop in the park Utrecht 04 /06/ 17

Het was de 2e keer dat “Mashtag” het evenement “shop in the park” in het Griftpark organiseerde en in tegenstelling tot vorig jaar was het een prachtige zonnige dag.

Om 10 uur gingen we van start ,en was er al veel belangstelling voor de diverse kramen die bestonden uit : lifestyle ,sieraden, aardewerk, handgemaakte producten ,Vintage etc…

Ook voor de inwendige mens was goed gezorgd ,en naast de poffertjes,verse jus,aardbeien ,ijs ,koffie en cupcakes was er dit jaar voor het eerst een frites bakfiets die heerlijke glutenvrije frites bakte , een groot succes gezien de vele positieve reacties.

Ook voor de kinderen waren er volop activiteiten ,men kon zich laten schminken ,er was een voorlees tent waar men ook kon knutselen ,en er waren workshops stempelen, en mozaïek maken .Verder was er nog een workshop handlettering en kon men onder begeleiding het hoepelen proberen onder de knie te krijgen wat soms voor hilarische taferelen zorgde.

Kortom een heel geslaagde dag met tevreden bezoekers en standhouders waar veel publiek op af kwam, en wat dus zeker voor herhaling vatbaar is.

Tot volgend jaar op 1e Pinksterdag.

Beleef Buiten 05/03/ 17

Op 5 maart gingen we voor de herkansing met het evenement “Beleef Buiten” in buiten in de kuil in Lage Vuursche.

In november en februari kon het wegens slechte weersomstandigheden ( storm en sneeuw ) niet door gaan , maar 3 maal is scheepsrecht.

Het weer liet ons deze keer niet in de steek en met een 30 tal kramen zag het er

heel sfeervol uit . Het aanbod was ook deze keer heel divers van fashion ,vachten,sieraden,sjaals ,keramiek , life style ,en heerlijke streekproducten.

Voor de kinderen waren er poffertjes, zij konden een workshop knutselen doen en ook het schminken vond gretig aftrek.

Voor de inwendige mens was door Buiten in de Kuil goed gezorgd en de terrassen zaten  dan ook vol . Ondanks dat het om een uur of drie wat begon te regenen was het een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Huishoudbeurs 18 t/m 26 feb 17

Van 18 t/m26 februari vond de jaarlijkse huishoudbeurs in Utrecht plaats. Wij waren er bij met de Creative Xperience studio voor de eerste keer bij met het geven van een workshop handlettering.

Ook konden mensen in de kraam diverse attributen kopen om zelf thuis aan de slag te gaan.Het was goed te merken dat heel veel mensen al bekend waren met handlettering ,maar ook voor de beginners was er veel informatie en producten te verkrijgen.

Tijdens de workshop kregen mensen een korte uitleg over de basisprincipes en konden daarna zelf aan de slag gaan,velen waren zo enthousiast dat ze daarna het werkboek en de nodige spullen aan schaften om er zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Sankta Lucia 16/12/16

Op 16 december ’16 werd de eerste Sankta Lucia verkiezing bij buitenplaats “Geesberge” gehouden. Dit midwinter licht feest vindt met name in Scandinavië zijn oorsprong.

Ongeveer 15 meisjes hadden zich in het park Goudestein verzameld en liepen daarna in hun mooiste witte creaties met lampjes,bloemen op hun hoofd naar de boot in de Vecht ,waar de vaart naar Geesberge begon. Daarna werden ze bij Geesberge verwelkomt met muziek en vond de eerst Sankta Lucia verkiezing plaats.

Een sfeervolle avond met een hapje en een drankje en zeker voor herhaling vatbaar.

Shop in the park Houten 18/09/16

Park Schonenveld zal nooit meer hetzelfde zijn. Op 18 september stonden we met ons “Shop in the park” concept voor de eerste keer in Houten. Ook voor gemeente Houten een mooie pilot om te kijken of dit evenement in het park passend was. De speeltuin liep al snel vol met enthousiaste kinderen die kwamen knutselen en geschminkt werden. De diverse trucks zorgde voor de nodige kleur en sfeer in het park. Volgend voorjaar komen wij graag terug Houten!!!