Creatieve workshops


Mashtag biedt een wisselt aanbod van creatieve workshops in Maarssen vlakbij Utrecht. Alle Creatieve workshops worden gegeven door professionele docenten met elk een eigen expertise binnen elke workshop.  De creatieve workshops wisselen regelmatig en gaan mee met de trends. Zoek je een creatieve workshop voor een familie uitje, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of wil je gewoon alleen of met vriendinnen eens langskomen?

Vraag meer informatie

Wij bieden de volgende  creatieve workshops aan


Bij ons kun je de volgende creatieve workshops volgen:

Workshop Bullet journaling Hierbij gaan we aan de slag in je eigen bullet journal. Tijdens de workshop handlettering teken je letters in stijl en leer je de technieken die horen bij het handletteren, Wil je meer met potlood werken en de techniek van het tekenen onder de knie krijgen boek dan de workshop tekenen. Met de workshop stippen op porselein werk je op servies en maak je een eigen stippen patroon tijdens de workshop stippen.

De Bob Ross workshop is voor de olieverf liefhebbers. Bob ross werkt met de nat in nat techniek en je maakt tijdens de workshop je eigen Bob Ross schilderij, Met de Workshop mixed media probeer je allerlei technieken uit waarbij je mixed media materiaal gebruikt. Daarbij werk je ook met diverse papiersoorten die je later weer kan gebruiken tijdens de workshop junk journal. De workshop sieraden maken heeft alles op het gebied van sieraden maken met slagletters en kralen. Leuk voor elke leeftijd.

De workshop funky portret is voor de schilder liefhebbers. Gebruik acrylverf en ga aan de slag met jouw schildertalent voor een gaaf glamour portret. Ook werken met paletmes komt in deze workshop naar voren. Met de workshop taart decoreren werk je met diverse ingrediënten om jouw eigen taart te decoreren. Leuk voor de feestdagen.

Deze Workshop is geweldig met een paar vriendinnen. Kom je eigen tas maken, want tassen heb je nooit genoeg. Tijdens deze workshop tassen maken werk je met leer en stel je je eigen tas samen.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van de leukste workshops zit er altijd wat voor je bij. Kies uit één van onze bestaande workshops of vraag een offerte aan en combineer verschillende creatieve workshops. Zo organiseer je gemakkelijk een toffe vriendinnen dag of weekend. Ga met je sportteam op een geweldige creatieve ontdekkingstocht en, kom alles te weten van je favoriete schilder en maak tegelijkertijd een schilderij.

Workshops op verschilde locaties door Nederland


Op verschillende locaties door heel Nederland verzorgen wij al jaren de leukste creatieve workshops.Door de vele locaties zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Al onze locaties zijn goed bereikbaar en beschikken over genoeg parkeergelegenheid. Met ons grote aanbod en ruime keuze aan veel verschillende creatieve workshops weet je zeker dat er wat voor je tussen zit. Het mooie is dat je je alleen druk hoeft te maken over wat je wil gaan doen. De rest dat regelen wij zodat jij de dag vol fun zonder zorgen kunt beleven.

Creatieve Workshops voor bedrijven of vrijgezellefeesten


Geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje kleur met een creatieve workshop. Mashtag staat voor laagdrempeligheid en dat geldt dus zeker ook voor de prijs. In elke stad komen we met vlijmscherpe actieve of creatieve workshop aanbiedingen. Wat is nu eigenlijk een workshop? Waarin verschilt een leuke workshop eigenlijk van een training of cursus? Of is er eigenlijk wel verschil. Dat is best lastig om te beantwoorden. Een originele workshop beschikt over een aantal eigenschappen. Vooral het interactieve karakter speelt hierbij een belangrijke rol. Bij onze creatieve workshops is de fun factor uiteraard het belangrijkste. Je hebt een geweldige middag of avond, maar leert stiekem ook nog iets leuks over een interessant onderwerp.


Contact opnemen