Mashtag agency


M# Agency heeft als doel alle creatieve ondernemers  (to be) te adviseren, te coachen en te helpen met de bedrijfsvoering om zo samen tot het beste resultaat te komen. Ik kan je adviseren en coachen. Met je sparren over bepaalde onderwerpen, concepten bedenken of met je meedenken als je ergens mee zit of als je vastloopt in je creatieve-of werkproces .

Neem snel een kijkje om te zien wat er bij jou past.

Meer informatie?

Onze workshops vinden plaats in Utrecht


De  workshops vinden plaats in Utrecht en op op diverse locaties in Nederland en kunnen op afspraak geboekt worden of schrijf je in via de website . Leuk om met het bedrijf een workshop te volgen of met familie. De  workshops worden gegeven in onze studio vlakbij Utrecht waar de creativiteit van de muren spat, We hebben een oude fietsenmaker werkplaats in Maarssen vlakbij Utrecht omgetoverd tot creatief lifestyle atelier en bieden je veel inspiratie aan. Ook is het mogelijk dat wij een locatie voor je huren bv als je met veel deelnemers bent en we komen natuurlijk naar je toe op het bedrijf of op de sportvereniging.

Combineer uw bezoek aan Utrecht eens met een workshop


Er valt veel te leren bij Mashtag. Per jaar organiseren wij aan de hand van de nieuwste trends diverse creatieve workshops. Wij nodigen u uit op onze locatie in Maarssen vlakbij Utrecht waar wij een dagdeel van ongeveer 2,5 uur samen aan het werk gaan.

 Wij begeleiden u van A tot Z, zodat u met een prachtig eindresultaat naar huis gaat! U zult versteld staan van uw eigen kunnen, zelfs als u denkt dat u niet creatief bent! Gezelligheid en ontspanning zijn de belangrijke factoren tijdens deze workshops in Utrecht. Het is een leuke gelegenheid om samen met vriendinnen, buren, zussen, collega’s, etc. aan deel te nemen! Wilt u ook meedoen met een workshop?Stuur ons een mail om de hoogte te blijven of houd onze website in de gaten. Combineer uw bezoek aan Utrecht eens met een workshop in Utrecht.

Maak kennis met creativiteit in Utrecht


In Utrecht valt altijd iets te beleven. Of je er nu woont of op bezoek bent, de stad blijft verrassen.  Je kunt hier dagenlang ronddwalen en steeds weer nieuwe dingen ontdekken: Van een bijzondere winkel in een zijstraatje van de Oudegracht tot een koffiebarretje in een oud bedrijfspand. Maar tegelijkertijd is Utrecht opmerkelijk compact en overzichtelijk. Musea, winkels en horeca liggen centraal en de middeleeuwse binnenstad leent zich uitstekend om al wandelend te ontdekken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Museumkwartier, bezoek de gezellige (streek)markten of ga op zoek naar mooiste en gezelligste plekjes van de stad. Een creatieve workshop kun je natuurlijk niet overslaan in Utrecht. We brengen je inspiratie en laten je kennis maken met creativiteit in Utrecht via onze workshops. Ook is het mogelijk 1 van onze DIY pakketten aan te schaffen zodat je zelf op een locatie in Utrecht de workshop kunt volgen.

Creatieve workshop volgen in Utrecht


Ook op onze Facebook pagina en op het instagram account vind je diverse diy projecten waar je ook thuis mee aan de slag kunt. Alle pakketten hebben een duidelijke uitleg en zijn gevuld met divers trendy materiaal waar je in Utrecht zelf je eigen creatieve workshop kunt volgen. Heb je zelf een creatieve workshop die je wil geven of heb je zelf een creatieve studio in Utrecht dan komen we graag met je in contact.


Mashtag member worden?