Mashtag Workshops

Onze workshops worden door verschillende creatieve docenten gegeven en wisselen regelmatig . Workshop kunnen bij ons op locatie gevolgd worden en/of op eigen locatie. We hebben zowel workshops voor volwassenen als voor kinderen. Alle workshops  voor kinderen zijn gelabeld met M# mini. Onze studio zit in Maarssen nabij Utrecht. Wij zijn ook regelmatig te vinden bij diverse bedrijven door heel Nederland.

Kennismaken

Diverse workshop mogelijkheden


Wij bieden diverse mogelijkheden om workshops of DIY (do it yourself) pakketten aan te bieden tijdens bedrijfsuitjes, evenementen en vrijgezellenfeestjes. Tevens kunnen wij de catering verzorgen tijdens de workshops. Workshops kunnen geboekt worden via de website (mail naar info@mashtag.nl) Workshop data vind je op de workshop pagina. Staat de datum van voorkeur er niet bij neem gerust contact met ons op voor een andere datum.

Speciaal voor bedrijven en grote groepen (minimaal 15 personen) hebben wij contact met diverse locaties in de regio waar je een workshop kunt volgen. Wil je jouw medewerkers/relaties/klanten verrassen met een DIY-pakket rondom jouw eigen product? We denken graag met je mee. Informeer naar de mogelijkheden via info@mashtag.nl